De website van Corsica-Info.nl heeft een facelift ondergaan

Wil je iets vragen over een vakantie op Corsica? Stel je vraag hier!<br />Heb je tips voor andere mensen? Plaats ze hier!
Wilbert Geers
Prikbordbeheerder
Prikbordbeheerder
Berichten: 1022
Lid geworden op: 07-08-2004 16:31
Locatie: Den Haag
Contacteer:

De website van Corsica-Info.nl heeft een facelift ondergaan

Bericht door Wilbert Geers » 13-04-2021 10:02

De website van Corsica-Info.nl heeft een facelift ondergaan. Alle praktische informatie voor een mooie vakantie is opnieuw gerangschikt en waar nodig geupdated.

Zie: Corsica-Info.nl

‘Ile de beauté’ of te wel ‘Eiland van de schoonheid’, dat is Corsica en Corsica-Info geeft je uitgebreide informatie over dat prachtige eiland vooral uit eigen ervaringen. Campings, accommodaties, vliegen en veerdiensten, bezienswaardigheden, noem maar op! Het wordt niet voor niks wandeleiland genoemd met z’n talloze kortere, maar ook de lange afstandswandelingen. Wandelingen bepakt en bezakt door de bergen: van zeeniveau naar meer dan 2600 meter hoogte. De kortere naar bergmeertjes of watervallen of door pittoreske dorpjes.

Maar ook de vaartochtjes langs de prachtige kusten en door het Unesco natuurreservaat Scandola. Te veel om op te noemen maar op deze site komen we een heel eind. En anders is daar ook nog altijd het reisboek Beleef Corsica
Meer informatie over veerdiensten vind je op Corsica-veerdiensten.nl

Plaats reactie