Foto's die de eindronde net niet gehaald hebben

In deze rubriek komen nadere aankondigingen en kunnen de leden foto's nomineren voor de eindronde.

Moderator: Moderatoren Team

Erik Geurts
Weet bijna overal raad op
Weet bijna overal raad op
Berichten: 2691
Lid geworden op: 01-10-2003 14:20

Foto's die de eindronde net niet gehaald hebben

Bericht door Erik Geurts » 22-09-2005 08:01

De afgelopen weken konden leden en bezoekers van het Corsica Prikbord hun nominaties doorgeven voor foto's die in de eindronde van het Foto Festival zouden kunnen komen.

Aan de hand van deze nominaties, plus de deskundige afwegingen van de jury, is een lijstje van vijf foto's samengesteld voor de Eindronde. Daarop kan nu, tot en met zondag 16 oktober, gestemd worden, via het volgende adres:
[urll]fotofestival.php[/url]

Er zijn ook een aantal foto's die het net niet gehaald hebben voor de eindronde, maar die toch zeker het vermelden waard zijn. Hieronder een overzicht:

[album=left]313[/album]Henk Vink had twee foto's die erg hoog waren gekomen, maar er kon er maar een in de eindronde. Deze heeft het net niet gehaald. De omschrijving door de maker zelf: "De zee (van wolken) vanaf de motor ! Cap Corse. Deze foto is gewoon vanaf de weg gemaakt. Boven de zee lag een wolkendek gezien als vanuit een vliegtuig."
[album=left]120[/album]Rob Custers maakte deze foto, en zette er een korte omschrijving bij: "Porto vanaf Capu d'Ortu. In totaal 6 uur lopen, maar echt de moeite waard!"


[album=left]553[/album]Van Hans de Ree komt deze foto, zonder omschrijving, maar met als titel "Olmeto Plage".


[album=left]386[/album]Deze foto van Peter Achterberg heet chez antoine 1 en als omschrijving is alleen gegeven "mooi uitzicht".


[album=left]308[/album]Rob Kieft heeft een foto in de eindronde, maar een andere was er bijna ook in gekomen. De foto heeft als titel "Het natuurreservaat 'Scandola'" en wordt door hem als volgt beschreven: "Een wonderschoon beschermd natuurgebied. Je kunt hier prachtige "plaatjes" schieten."
Alle fotografen van harte bedankt voor hun bijdrages, en de vijf finalisten veel succes gewenst in de eindronde.
[urll]fotofestival.php[/url]

Rob Custers
Weet bijna overal raad op
Weet bijna overal raad op
Berichten: 1572
Lid geworden op: 04-03-2005 19:21
Locatie: Helden

Er kunnen nog steeds unieke foto's op Corsica worden gemaakt

Bericht door Rob Custers » 30-06-2008 19:16

Ik heb even moeten zoeken, maar dan toch dit oude onderwerp van het Corsica Foto Festival gevonden. Hierboven staan de afvallers, en [urll=onderwerp.php?p=6694#6694]hier[/url] staat de top 5.

[album=left]1686[/album]Nog steeds prachtige foto's toen, maar deze gloednieuwe van Janneke wil ik ook een plekje in deze gallerij geven.

Wat een foto van de Golf van Porto! Uniek. Vanuit deze positie nog nooit eerder een foto gezien. Ik ben benieuwd naar het verslag van de wandeling naar deze Monte Senino.

Gesloten