Veerboot tips

Update 24 december 2020:

De ferrymaatschappijen hebben hun routes, vaarschema’s en prijzen voor de veerdiensten van 2021 nog niet allemaal online. Met name Corsica Linea ontbreekt nog.  Verder zie ik nog geen nachtboten van Moby naar Corsica.

Dit is alvast wat bekend is:

NB: helaas heb ik geen informatie over vouchers, hoe ze te innen of hoe ze te gebruiken. Ik ben zelf ook een van de bezitters van diverse ‘coronavouchers’.

Op de website “Corsica Veerdiensten” zijn in de 3e week van november 2019 voorbeeldberekeningen  voor 2020 gepubliceerd. Dan kunnen je de prijzen goed vergelijken, met elkaar en met vorig jaar. Voor 2021 zijn deze nog niet beschikbaar.

Er zijn 4 grote veerbootmaatschappijen die varen op Corsica:

Op onderstaande websites kun je de verschillende veerdienstmogelijkheden met elkaar vergelijken en boeken. Soms kunnen ze de tickets een paar tientjes goedkoper leveren. Je krijgt dan een voucher waarmee je je ticket in de haven moet ophalen of ze sturen hem per mail naar je toe:

We stellen het bijzonder op prijs als je gaat boeken dat je dat dan via een van de op deze pagina staande links doet. Hiermee help je het onderhoud van de site te bekostigen. Dank je wel.

Vraagbaak en informatiesite over het mooie eiland Corsica