www.corsica-prikbord.nl (www.corsica-prikbord.nl)
Rubriek: Tips voor een vakantie op Corsica

Presentaties in Oss en Geldrop


Wilbert Geers schreef op 07-03-2018 14:32:
Ondergetekende geeft dit voorjaar nog 2 presentaties:

14 maart: Volksuniversiteit Oss
5 april: Volksuniversiteit Geldrop

Aanmelden kan via de links!

Voor alle deelnemers/bezoekers aan bovenstaande lezingen geldt: je krijgt gratis een schitterende geografische kaart van Corsica en/of Sardinië twv €4,95 en een leuk linnentasje met info. Dat is toch mooi meegenomen!Inhoud van de lezingen in het kort:
Citaat:

Beleef en ervaar de cultuur, natuur en karakteristieken van de mediterrane eilanden Sardinië en Corsica tijdens een presentatie met veel beeldmateriaal. Luister naar de muziek die een geheel eigen karakter kent. Een reis over 2 schitterende eilanden.


Auteur van het reisboek Beleef Corsica neemt je mee op reis over het Franse eiland Corsica. Het is vooral de diversiteit die het eiland zo bijzonder maakt. Of het nu de ruige bergen, de zichtbare geschiedenis, de talloze baaien, watervallen, lieflijke dorpjes of prachtige krijtrotsen zijn. Veel mensen hebben hun hart verpand aan dit eiland, bij anderen staat het al jaren op hun ‘verlanglijstje’ om te gaan bezoeken.

Bij Bonifacio ‘steekt hij over’ naar het eiland Sardinië. Daar aangekomen blijken er grote verschillen te zijn tussen de eilanden, maar zeker ook overeenkomsten en kent zeker vele fans. Ruim aan bod komen de karakteristieken van de eilanden, de high lights, maar ook de meer verborgen kenmerken en bezienswaardigheden. Muziek en gastronomie zullen niet ontbreken.Lezing en/of presentatie over Corsica of Sardinië op een personeelsactiviteit, vereniging, vrije universiteit of vriendenclub? Of je gaat met een groep mensen op vakantie naar een of beide eilanden?

Wij verzorgen lezingen over met name het vakantie-aspect van Corsica en/of Sardinië. Praktische zaken, maar ook culturele achtergronden, vertelt uit ruime eigen ervaringen. Natuurlijk zullen mooie foto’s, een filmpje en ‘wat te proeven’ niet ontbreken. En ook belangrijk wij kunnen een lezing geheel aanpassen aan jouw wensen!

Lijkt je dat wat? Mail ons voor de mogelijkheden, maar geef ook je wensen aan! (info@corsicaensardinie-info.nl)