www.corsica-prikbord.nl (www.corsica-prikbord.nl)
Rubriek: Kamperen en campings op Corsica

U sommalu: recente ervaringen?


Sara Yserbyt schreef op 03-01-2018 17:08:
Hoi!

Ik heb al ervaringen gelezen uit ten laatste 2009 over deze camping.
Heeft iemand meer recente ervaringen?
Is het bvb nodig om deze camping te reserveren in het hoogseizoen? Hoe is het daar met kinderen van 6-8-12?

Alvast dank!
Sara

Peter Koster schreef op 04-01-2018 00:11:
Camping Frankrijk heeft nog een positieve reactie uit 2012. In zijn algemeenheid is reserveren op Corsica een stuk minder gebruikelijk dan op het vasteland van Frankrijk. Maar dat betekent dus ook dat je een keer pech kunt hebben en verder moet zoeken.

Petra van Balderen schreef op 15-01-2018 14:53:
Wij zijn er afgelopen zomer (2017) geweest, met 2 volwassenen en een tiener. Prima zeer goed georganiseerde camping, ruime plaatsen met en half schaduw, sanitair is ruim en schoon. Stoelen te leen. Aan de achterkant een doorsteek naar het strand voor wandelaars dwars over het erf van een schapenboerderij. De kudde loopt 2x per dag heen en weer (logica is ons nog niet helemaal duidelijk) en wordt gevoerd wat met veel geblaat gepaard gaat. Geen last van, wel van de hond die erg blaft 's nachts. Wij vonden de zee direct bij de camping erg ruw en hebben er niet in gezwommen. Maar met de auto zijner binnen korte afstand voldoende leuke beschutte baaitjes. Zowel richting het noorden als naar het zuiden. Je kunt van een grote stenen bbq gebruik maken. Er is een afgezet speeltuintje, volgens mij geen animatie. Lekker windje, wél muggen direct na zonsondergang!! Veel plezier!

Mim Rutgers schreef op 29-06-2018 06:40:
Wij waren er 4 jaar geleden tijdens het WK. Wedstrijden gekeken in de kantine.
Toen heel erg rustig op de camping zelf. Tip; Je tent op de aangewezen/gekozen plek zetten, wij zagen dat iemand zich wat vergist had en de tent nog net buiten de plek gezet had, maar die mocht weer afgebroken worden! En dat terwijl er nauwelijks nog tenten stonden.
Maar goed, mooie ruime camping, met veel schaduw. Boven aan de camping prachtig uitzicht. En inderdaad op loopafstand van de zee. Bij ons was de zee ook te woest, maar dat was eigenlijk overal aan de west kust het geval in die week. Mooi wandel gebied, zeker de moeite waard. Toen wij er waren aantal Nederlandse gezinnen, maar iedereen ging wel zijn/haar eigen gang overdag. In de avond werd er wel wat samen opgetrokken.