Veerboot boeken?

Informatie over de heen- en terugreis per auto en veerboot, of met het vliegtuig.
Wilbert Geers
Prikbordbeheerder
Prikbordbeheerder
Berichten: 1182
Lid geworden op: 07-08-2004 16:31
Locatie: Den Haag

Veerboot boeken?

Bericht door Wilbert Geers » 14-12-2018 16:24

De ferrymaatschappijen hebben hun routes, vaarschema’s en prijzen voor de veerdiensten van 2019 online. Echter er ontbreekt nog bij Corsica Ferries de route Elba <> Corsica en bij Moby de route Nice <> Bastia. Ik verwacht zelf dat deze laatste niet zal varen in 2019.

Op Corsicaensardinie-Info zijn voorbeeldberekeningen zijn gewoonte getrouw in de 3e week van november gepubliceerd. Dan kunnen we de prijzen goed vergelijken, met elkaar en met vorig jaar. Zie beneden.

Er zijn 3 grote veerbootmaatschappijen die varen op Corsica:

Moby Lines
Corsica en Sardinia Ferries
Corsica Linea / CMN (La Méridionale)


Op onderstaande websites kun je de verschillende veerdienstmogelijkheden met elkaar vergelijken en boeken. Soms kunnen ze de tickets een paar tientjes goedkoper leveren. Je krijgt dan een voucher waarmee je je ticket in de haven moet ophalen of ze sturen hem per mail naar je toe:

aFerry
DirectFerries
Traghetti Lines / Ok-Ferry


We stellen het bijzonder op prijs als je gaat boeken dat je dat dan via een van de op deze pagina staande links doet. Hiermee help je het onderhoud van de site te bekostigen. Dank je wel.
Webmaster: Corsicaensardinie-info.nl Auteur: Beleef Corsica Webmaster: EilandenPlaza , de vakantiesite voor Corsica, Sardinië, Sicilië en Elba

Plaats reactie