Camping Kevanu, Pianotolli Caldarello (verslag)

In deze rubriek staan verslagen over campings op Corsica, geschreven door campinggasten.
Plaats reactie
Marijke van Egten
Is al flink op weg
Is al flink op weg
Berichten: 45
Lid geworden op: 31-10-2004 11:20
Locatie: Hilversum

Camping Kevanu, Pianotolli Caldarello (verslag)

Bericht door Marijke van Egten » 27-11-2005 21:16

In Ajaccio zijn we aangekomen en eerst naar Tizzano gereden. Hier was ooit een kleine camping het bleek echter dat dit een Franse vakantiekolonie was met enorme grote tenten en veel kinderen en kinderen. Druk dus, toen maar doorgereden naar Roccapina. Hier is een hele kleine camping niet ver van het prachtige strand. Op de camping is echter niets te drinken te krijgen (een koud biertje zou lekker zijn) en geen elektriciteit. Ook omdat we net waren aangekomen en niks te eten en te drinken hadden zijn we, ondanks dat de plek prachtig is, doorgereden naar Camping Kevano bij Pianotolli Caldarello. Een camping met veel bloemen en keurige plekken en schoon sanitair en een klein winkeltje en restaurantje. Ook al vonden wij Roccapino leuker de drank en het eten smaakten goed. Het strandje vlakbij de camping is ook goed toeven. Vanuit hier diverse tochten gemaakt o.a. naar Sartene, het strand van Roccapina en wat tochtjes het binnenland in gemaakt. Hier zijn we vijf heerlijke dagen gebleven.
Al in 1980 voor het eerst per fiets Corsica ontdekt. Wel een groot verschil met nu maar nog steeds het mooiste eiland van Europa.

Wilma Slagt
Nieuwkomer
Nieuwkomer
Berichten: 1
Lid geworden op: 12-05-2006 13:27

Bericht door Wilma Slagt » 12-05-2006 13:37

Marijke,

We gaan as maandag voor het eerst naar Corsica op vakantie. We hebben de camping Kevano Plage uitgezocht om neer te strijken voor ons eerste deel van de vakantie. Is dit een leuke camping ook voor kinderen van 1 en 3 jaar?
En is het makkelijk tochtjes maken, of raad je dan een andere camping aan.

Ben benieuwd naar je reactie.

Groetjes, Wilma.

Plaats reactie