Welkom op het Corsica Prikbord

Kijk hier voor algemene informatie.<br><i>U kunt in deze rubriek zelf geen berichten plaatsen.</i>
Plaats reactie
Erik Geurts
Weet bijna overal raad op
Weet bijna overal raad op
Berichten: 2660
Lid geworden op: 01-10-2003 14:20

Welkom op het Corsica Prikbord

Bericht door Erik Geurts » 01-10-2003 15:00

Welkom!
Dit is het prikbord voor mensen die interesse hebben in Corsica.

Via dit prikbord kan iedereen informatie uitwisselen. Verder zal er ook regelmatig een enquete worden gehouden. Ook vind je hier het archief van de nieuwsbrief van http://corsica.startpagina.nl

Erik Geurts
Weet bijna overal raad op
Weet bijna overal raad op
Berichten: 2660
Lid geworden op: 01-10-2003 14:20

Gebruiksvoorwaarden voor dit prikbord

Bericht door Erik Geurts » 01-03-2004 08:59

Voor het gebruik en het lidmaatschap van dit prikbord gelden de onderstaande regels en voorwaarden. Iedereen die dit prikbord gebruikt verklaart zich daardoor accoord met deze regels en voorwaarden.

Deze regels en voorwaarden worden ook getoond als je je aanmeldt als lid.

Onze regels:
--------------------------------------------------------------------------------
De site www.corsica-prikbord.nl is gratis en je bent dus op geen enkele manier verplicht iets aan ons te betalen. Iedereen kan lid worden, ook dat is gratis.

Om je aan te melden moet je de gevraagde gegevens zoals je naam en je e-mail adres invullen. Het is niet toegestaan om schuilnamen, aliassen of andere fictieve namen te gebruiken. Het is verplicht om de volledige naam, dus voornaam en achternaam, in te vullen.

We sturen je dan een e-mail bericht en je moet op een link in dit e-mail bericht klikken om je aanmelding te bevestigen. Op die manier weten we zeker dat het aangemelde e-mail adres bestaat, en dat de ontvanger van de e-mail instemt met het lidmaatschap. Als je niet op de link in de e-mail klikt ben je dus geen actief lid, en kun je geen gebruik maken van de voordelen van het lidmaatschap.

Nadat je op de link in het e-mail bericht hebt geklikt ben je lid van deze website. Je hebt dan een persoonlijke inlognaam en een wachtwoord om in te loggen op de website.

Wanneer je je lidmaatschap niet op de hiervoor beschreven wijze binnen 7 dagen bevestigd worden je gegevens weer uit ons bestand verwijderd.

Als lid kun je van tijd tot tijd een e-mail van ons ontvangen, bijvoorbeeld om je te attenderen op een nieuw ontvangen bericht.

Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen. Als je je lidmaatschap opzegt ontvang je ook geen e-mail meer van ons. Je kunt dan ook niet meer inloggen met de opgezegde inlognaam. De berichten die je plaatst als lid kunnen niet verwijderd worden, behalve door tussenkomst van een moderator.

We zullen je e-mail adres NOOIT verkopen of weggeven aan iemand anders. E-mail die je van ons ontvangt is altijd duidelijk herkenbaar als afkomstig van corsica-prikbord.nl. We doen niet aan spam, daar hebben we net zo'n hekel aan als jij. Je kunt zelf in je profiel aangeven of je e-mail adres mag worden afgebeeld op de website.

Je mag je inlognaam en wachtwoord niet weggeven of verkopen aan iemand anders. Het is je persoonlijke inlognaam. Als iemand anders een inlognaam wil hebben, dan kan hij of zij zelf gratis lid worden.

De beheerders van www.corsica-prikbord.nl behouden zich het recht voor om je lidmaatschap op te heffen, bijvoorbeeld als je je niet houdt aan de gedragsregels die hier gelden (zie hieronder). Meestal zul je eerst een waarschuwing krijgen, voordat we je lidmaatschap opheffen.

Onze voorwaarden:
--------------------------------------------------------------------------------
Leden en bezoekers van het Corsica Prikbord zijn zelf verantwoordelijk voor de volledige inhoud van door hen geplaatste berichten. Er zijn beheerders die de goede orde op het Corsica Prikbord bewaken, maar dat houdt niet in dat zij geacht worden of van hen verwacht mag worden dat ze alles controleren.

De beheerders van dit prikbord zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van het prikbord. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met deze voorwaarden erken je dat alle berichten op dit prikbord de meningen van de leden zijn en niet van de beheerder(s) (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). De beheerder(s) kan/kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

Je moet beloven aan dat je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende of sexueel-georienteerde berichten zult plaatsen. Verder moet je je houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van de beheerder(s) niet opvolgt, kan je meteen en permanent uitgesloten worden en zal eventueel je internet provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van dit prikbord te vereenvoudigen.

Verder bewaart het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten geen informatie die in je profiel opgegeven is. Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden.

Door een bericht op het Corsica Prikbord te plaatsen stem je er mee in dat dit bericht via het Corsica Prikbord gepubliceerd wordt. Alhoewel je zelf het auteursrecht houdt van je eigen berichten, stem je er dus mee in dat het Corsica Prikbord het recht heeft ze te publiceren. Dit geldt ook voor geplaatste foto's, video's en andere werken.

De beheerders van het Corsica Prikbord hebben het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht berichten en rubrieken te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden.

Het e-mail adres dat je opgeeft wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van je account en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als je je wachtwoord vergeet, of om je te informeren als er berichten voor je zijn (als je dat hebt aangezet). Het e-mail adres wordt ook gebruikt voor het toezenden van een nieuwsbrief, ongeveer 1 of 2 keer per maand. Het is mogelijk af te melden voor de nieuwsbrief, dat heeft geen gevolgen voor het lidmaatschap.

Het is niet toegestaan om onder meerdere inlognamen lid te worden van dit prikbord. De beheerders van het prikbord hebben rapportage en detectiemiddelen waarmee ze dit in de gaten houden. Bij constateren van overtreding van deze regel volgt een waarschuwing.

Het is niet toegestaan om met meerdere personen een inlognaam te delen. Wanneer dit wordt geconstateerd volgt een waarschuwing.

Het is niet toegestaan om hetzelfde bericht in meerdere rubrieken te plaatsen (bijvoorbeeld met het doel er extra aandacht voor te krijgen). In gevallen waarin dit wordt geconstateerd worden alle berichten behalve 1 verwijderd. De plaatser krijgt een waarschuwing.

Wanneer een lid of bezoeker zich niet houdt aan deze regels en voorwaarden, wordt een waarschuwing gegeven. Zodra iemand drie waarschuwingen heeft gekregen wordt zijn of haar lidmaatschap opgeheven en wordt hem of haar de verdere toegang tot het prikbord ontzegd.

In gevallen waarin deze regels en voorwaarden geen uitsluitsel bieden beslist de eigenaar van de site. Hij/zij wordt daarbij geadviseerd door de moderatoren en het "Super Team" (een groepje prominente leden die als klankbordgroep optreden).

De eigenaar van deze site behoudt zich het recht voor om de regels en voorwaarden waaronder deze website wordt aangeboden zonder nadere kennisgeving te wijzigen. Deze wijzigingen zullen direct na het plaatsen ervan op de website van kracht zijn.

Plaats reactie